Cursurile SUMMER SCHOOL BELLE

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

În lunile iunie si iulie 2015, Belle Languages se transformă într-o destinație inedită de vacanță pentru copiii și tinerii din Ploiesti.

Create după o metodă de predare testată și cu rezultate excelente, cursurile
SUMMER SCHOOL BELLE oferă activități interactive și amuzante, prin care orele de engleză devin o experiență plăcută.

Astfel profesorii Belle Languages au structurat orele în așa fel încât, la finalul cursului, cursanții să își îmbunătățească abilitățile de vorbire, scriere sau ascultare și să își perfecționeze gramatica și vocabularul, bucurându-se în același timp de vacanță.

Special pentru copii claselor a III-a și VIII-a precum si pentru liceeni, cursurile
SUMMER SCHOOL BELLE vor fi axate pe pregătirea cursanților în vederea susținerii examenelor Cambridge YLE/ KET/ PET/ FCE/ CAE sau a examenului IELTS.

Cursurile SUMMER SCHOOL BELLE sunt structurate astfel:

Grupa de vârsta 5-7 ani 1 săptămână – 5 ședințe (1oră/ședință) 135 lei
Grupa de vârsta 8-14 ani 2 săptămâni – 10 ședințe (2ore/ședință) 540 lei
Liceeni 3 săptămâni – 15 ședințe (2ore/ședință) 810 lei

Suportul de curs, doar pentru pregătirea examenelor Cambridge .

 

[alert_box type=”info”] Info!

Conform OM nr. 4432/29.08.2014, art.4(4), în cadrul probelor de verificare a cunoștințelor de limba modernă în anul școlar 2014-2015 în clasele a V-a cu program intensiv de predare a unei limbi de circulație internațională, respectiv a IX-a cu cu program bilingv de predare a unei limbi moderne de circulație internațională, se RECUNOSC și se ECHIVALEAZĂ rezultatele obținute la examenele menționate în „Lista examenelor cu recunoaștere internațională pentru certificarea competentelor lingvistice în limbi străine, care pot fi recunoscute și echivalate cu proba de evaluare a competentelor lingvistice într-o limba de circulație internațională studiata pe parcursul învățământului liceal”, din cadrul examenului respectiv de bacalaureat, în vigoare pentru anul respectiv, sau pentru un examen de nivel A1 sau A2 echivalent, organizat de instituțiile prevazute în lista menționată”

[/alert_box]