Te gândeşti să studiezi în străinătate? Atunci trebuie să începi să te pregăteşti pentru următorul pas din viaţa ta academică – să demonstrezi că stăpâneşti limba engleză.

Că trebuie sa cunoşti limba engleză dacă îţi doreşti să studiezi în străinătate sau să îti clădeşti o carieră departe de plaiurile mioritice nu mai este pentru nimeni un secret. Ba din contră, din ce în ce mai multe persoane apelează la cursurile de limbi străine pentru a învăţa tainele acesteia şi pentru a demonstra nivelul de cunoaştere.

Cunoaşterea limbii engleze este insuficientă fără posibilitatea de a demonstra acest lucru. Fapt pentru care au fost special concepute examenele recunoscute pentru limba engleză în scopuri academice – TOEFL, IELTS, CAE, CPE.

TOEFL – Test of English as a Foreign Language

IELTS – International English Language Testing System

CAE – Cambridge English Advanced

CPE –  Cambridge Certificate of Proficiency in English

Susţinerea examenelor mai sus menţionate reprezintă un proces foarte amplu ce presupune o pregătire intensă în scopul acumulării unui punctaj cât mai mare, conform Cadrului European de Referinţă pentru Limbi Străine.

A1 – Nivel Introductiv

A2 – Nivel Intermediar

B1 – Nivel de Bază

B2 – Nivel Avansat sau Independent

C1 – Nivel Autonom

C2 – Nivel Stăpânire

CE_CEFR_schools_31_1_2012

Chiar daca ai cunoştinţe vaste de limbă engleză, sistemul examenelor de limba străină în scopuri academice este unul foarte complex, menit să testeze toate laturile aferente stăpânirii unei limbi straine: înţelegere, scriere, ascultare şi vorbire.

Centrul de Limbi Străine Belle Languages vine în ajutorul tău prin organizarea cursurilor speciale de limbă engleză pentru susţinerea examenelor Cambridge ESOL si IELTS.

Ce avantaje îţi oferă certificatul ESOL?

Îţi dezvolţi abilitatea de a comunica în limba engleză având in vedere faptul ca aceste examene pun accentul pe toate cele patru skill-uri necesare cunoaşterii unei limbi străine: înţelegere, vorbire, scriere şi ascultare.

• Îţi deschide noi porţi în ceea ce priveşte pregătirea academică şi dezvoltarea unei cariere de succes. Certificatul Cambridge ESOL este recunoscut de sute de universităţi şi companii din întreaga lume.

Ce avantaje îţi oferă certificatul IELTS?

• Este recunoscut în întreaga lume.

• Este foarte complex, testarea fiind creată pentru a verifica toate cele patru skill-uri necesare pentru cunoaşterea limbii engleze: înţelegere, citire, scriere şi vorbire.

• Certificatul IELTS îţi poate echivala proba de competenţă lingvistică în cadrul examenului de Bacalaureat.

În cadrul cursurilor susţinute la Belle Languages nu doar că îţi vei îmbogăţi cunoştinţele de limbă engleză, însă vei intra în contact direct cu sistemul de testare, lecţiile fiind structurate în funcţie de acesta.  Nivelul tău va fi evaluat constant pentru ca trainerii noştri să poată interveni acolo unde sunt necesare îmbunătăţiri.

Pentru a trece cu brio un astfel de test, nu doar cunoştinţele de limba engleză sunt importante ci şi capacitatea de a-ţi organiza timpul în cadrul examenului şi abilitatea de a face faţă stresului.

Examenele sunt organizate de către Consiliul Britanic.

Examenele Cambridge se desfăşoară în perioada martie/mai/iunie/octombrie/decembrie/

Examenele IELTS se desfăşoară în perioada martie – decembrie.

Nu rata şansa de a studia în străinătate. Demonstrează tuturor că stăpâneşti limba engleză.

Înscrie-te la cursurile organizate de Centrul de Limbi Străine Belle Languages şi vei beneficia de o testare GRATUITĂ pentru plasarea pe nivel.

ATENŢIE! Pentru a participa la un astfel de curs nivelul tău de pregătire trebuie să fie B2.