Sau, mai bine spus, la Centrul de Limbi Străine Belle Languages. Într-un articol anterior v-am anunțat că Belle Languages își deschide porțile pentru viitoarele cadre didactice care, la început de drum, trebuie să urmeze un stagiu obligatoriu de practică pedgogică.

După ce studenții dornici să acumuleze experiență în cadrul unui centru de limbi străine s-au înscris prin depunerea unui CV complex, a urmat procesul de selecție.

Stagiul de practică a început pe data de 5 mai, acesta având o durată totală de 3 săptămâni.

Iată cum decurge stagiul de practică obligatorie de limbă engleză la Centrul de Limbi Străine Belle Languages:

• Studenții asistă la cursurile susținute de către trainerii Belle Languages acordând atenție metodelor de predare și interactivității cursurilor, indiferent dacă este vorba despre cursurile specifice grupelor de copii, juniori sau adulți.

• Studenții trebuie să se pregătească în vederea susținerii lecțiilor demonstrative. Trainerii Belle Languages le ofera informațiile și sfaturile necesare și îi îndrumă către realizarea unui plan de lecție corespunzător.

• Sâmbătă a avut loc training-ul specializat pentru studenți. În cadrul acestuia, tinerii practicanți  au aflat informații importante legate de Teaching YLE (predarea pentru grupele de copii), Motivating YLE (motivarea copiilor care urmează un curs de limbă engleză), Classroom Management și Children’s Activities.

Studenții au afirmat că au aflat informații noi care i-au ajutat să își contureze o idee clară și corectă despre ceea ce înseamnă a fi un trainer dedicat și bine instruit. Activitățile realizate împreună au fost surprinse în fotografiile de mai sus.

Suntem curioși cum vor decurge lecțiile pe care tinerii studenți le vor susține și suntem siguri ca împreună vom reuși să instruim profesorii într-un mediu modern, prietenos și caracterizat prin profesionalism.