Nu mai este mult și vacanța de vară își va intra în drepturi, aducând zâmbete pe chipul copiilor. La început de vară, cursurile obișnuite ale elevilor din categoriile BeBelle și ReBelle de la Centrul de Limbi Străine Belle Languages se încheie, lasând loc cursurilor de vară.

Și în acest an Belle Languages sărbătorește cu mare fast încheierea anului școlar și îi așteaptă pe copii și pe părinți mâine, 7 iunie 2014 la ora 10:00 la Casa Armatei din Ploiești pentru a sărbători împreună succesul și cunoștințele pe care cei mici le-au dobândit la Centrul Belle Languages.

În cadrul evenimentului, spectatorii vor avea parte de surprize încântătoare din partea cursanților juniori pentru că aceștia au pregătit, alături de profesorii de curs, scenete de poveste și ale activități inedite.

De asemenea, toți copiii vor primi diplomele care atestă participarea la unul dintre modulele de limbă străină organizate de Centrul de Limbi Străine Belle Languages, iar cursanții care au susținut în acest an examenul YLE vor primii diplomele aferente emise de Consiliul Britanic. Mai mult decât atât, copiii care au participat la concursurile naționale de limbă străină vor primi și ei medaliile ce li se cuvin.

De la eveniment nu va lipsi nici reprezentantul Educational Centre, singurul distribuitor de carte străină.

Vom reveni cu un articol dedicat zilei de sâmbătă.

Sursa foto – www.familiesonline.co.uk