Chiar dacă pentru cei mai mulți copii vacanța și-a intrat pe deplin în drepturi, pentru câțiva dintre cursanții Centrului de Limbi Straine Belle Languages săptămână trecută a fost una foarte importantă pentru că au susținut examenul Cambridge YLE, după cum urmează:

Matei Radu – Movers

Neagu Călin, Dobre David, Stanciu Levi, Enache Bogdan, Marinescu David, Istrate Alexandru – Starters.

Cunoștințele de limba engleză le-au fost atent evaluate iar testarea propriu- zisă a fost presarată de multă distracție și voie bună pe drumul către Consiliul Britanic.

Ne considerăm mândri și în același timp norocoși pentru că avem ocazia să lucrăm cu copii isteți și foarte motivați să învețe o limbă străină. Examenele de acest fel încununează eforturile celor mici de a învăța dar în același timp sunt o modalitate eficientă de a-și testa cunoștințele și de a-și impune noi target-uri.

În cadrul cursurilor de lmbă engleză organizate la Centrul de Limbi Străine Belle Languages, punem foarte mult accent pe pregătirea în vederea susținerii examenelor de specialitate. Pentru că le considerăm foarte importante și iată și de ce:

– reprezintă un instrument de evaluare foarte strict oferind șansa părinților și copiilor de a monitoriza treptat evoluția cunoștințelor

– pun accentul pe toate skill-urile necesare cunoașterii unei limbi străine

– îî determină pe cei mici să își dorească să învețe din ce în ce mai bine pentru parcurgerea tuturor etapelor

– îi ajută pe copii să se obișnuiască din timp cu cerințele riguroase specifice unor teste internaționale, pregătindu-i pentru o admitere importantă în cadrul unui colegiu sau al unei universități de renume

– certificatele primite pot fi utilizate pentru a demonstra nivelul de cunoștințe în cazul în care se dorește înscrierea copilului la un curs sau o clasă ce necesită cunoștințe de limba engleză.

Dacă viziunea noastră esta aceasta, elevii care au susținut examenul sunt de părere că acesta a fost ușor și cred cu tărie că le va fi de folos pe viitor.

Până la următoarele examene, continuăm să învățăm și să ne distrăm în cadrul cursurilor de vară organizate de Centrul de Limbi Străine Belle Languages.