Cursuri Firme, acum disponibile și OnLine

O companie de succes se bazează pe oameni bine pregătiți, indiferent care este domeniul acestora de activitate. În mediul actual, cunoașterea unei limbi străine nu mai este o opțiune ci este o necesitate, mai ales când trebuie să vă prezentați afacerea oral sau în scris, șă negociați contracte sau să răspundeți prompt partenerilor de afaceri străini.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră am creat cursuri de limbi străine dedicate companiilor, indiferent de aria dumneavoastră de activitate.

Cursurile oferite de Belle Languages au fost proiectate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiei dumneavoastră, atât pentru limbaje generale și de afaceri, cât mai ales pentru limbajul specializat: tehnic, financiar, juridic, medical, etc.

Cursurile sunt susținute de către traineri dedicați și specializați în predarea limbilor străine pentru adulți.

Suntem flexibili în abordarea tematicii și vom adapta cursul la nevoile și exigențele dumneavoastră.
Pentru o învățare eficientă și dinamică folosim metode de predare interactive.

Evaluarea cursanților reprezintă un aspect important al cursurilor dedicate companiilor pentru că este esențial să cunoaștem evoluția fiecărui cursant în învățarea limbii străine pentru care se optează.

Structura cursurilor pentru companii

Fiecare nivel de studiu este structurat pe durata a 54 ședințe a câte 120 minute fiecare cu o frecvență de 2 ședințe pe săptămână.

Grupele de studiu sunt alcătuite din 1-12 cursanți în urma unei evaluări.

Evaluarea scrisă și orală a cursanților se face GRATUIT la sediul companiei sau OnLine. În urma evaluării, departamentul de training și/sau resurse umane va primi un raport scris cu grupele formate și nivelul de studiu al acestora.

Prețuri

1-5 cursanți / grupă 6-12 cursanți / grupă Suport de curs
40 euro / oră / grupă 8 euro / oră / cursant 35 euro / cursant

Pentru oferte personalizate vă rugăm să ne contactați.

Plățile se vor face în LEI, la cursul BNR din ziua emiterii bonului fiscal sau facturii.