Cursurile BeBelle

Cu toții știm că învățarea unei limbi străine este mult mai ușoară la o vârstă fragedă. De aceea, Belle Languages a creat special pentru copii Cursurile BeBelle.

Alături de tine și ținând cont de nevoile copilului tău, vom adapta cursul de limbă străină astfel încât cel mic să aibă parte de o experiență bogată și memorabilă ce îl va însoți întreaga viață.

Cursurile BeBelle sunt susținute de către traineri atent instruiți, dedicați lucrului cu cei mici, pentru că doar în acest fel copilul dumneavoastră va reuși să dobândească abilitățile de comunicare într-o limbă străină, își va însuși cunoștințele de cultură generală și mai ales își va dezvolta abilitățile de a interacționa în grup pentru că la Belle Languages copiii nu doar că vor învăța o limbă străină, însă vor învăța să comunice cu cei din jur, să devină mai prietenoși și mai sociabili.

Manualele pe care le folosim sunt special concepute și editate pentru copii iar lecțiile sunt întotdeauna însoțite de activități suplimentare de aplicare practică a cunoștințelor dobândite. Interactivitatea face și ea parte din procesul nostru de predare.

Copilul dumneavoastră va fi implicat în jocuri educative, situații de comunicare, iar învățarea limbii străine se va face și prin cântece, poezii, jocuri de rol, pictură, poze și clipuri sugestive dar și prin activități și competiții de echipă pentru ca întreaga experiență să devină captivantă.

Cursurile BeBelle sunt concepute pentru două categorii: Preșcolari și Școlari I-IV

Cursurile BeBelle pentru Preșcolari sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 4 – 7 ani și sunt create în așa fel încât învățarea unei limbi străine de către copil să fie cât mai naturală, instrumentele folosite fiind adaptate nivelului de înțelegere al copilului. Pe lângă materialele clasice punem accentul pe jocul didactic, cântece, materiale video și concursuri interactive care îi familiarizează pe copii cu noțiunile de bază ale limbii engleze și îi ajută sa le asimileze treptat, stimulându-le inteligența și creativitatea. 

Cursurile BeBelle pentru Școlari sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, astfel încât copiii să poată stăpâni o limbă străină din punctul de vedere al înțelegerii și al exprimării scrise și verbale.

Activitățile sunt variate iar instrumentele educative tradiționale sunt acompaniate de jocuri, dialoguri, interpretarea de roluri, competiții, utilizarea materialelor video și audio.

Evoluția cursanților este atent monitorizată pentru că este important atât pentru noi ca profesori, cât și pentru dumneavoastră ca părinte și pentru copilul dumneavoastră să cunoaștem evoluția cunoștințelor de limbă străină.

De asemenea, copiii sunt pregătiți și pentru susținerea examenelor de specialitate. (Cambridge și IELTS).

Structura Cursurilor BeBelle

Copii preșcolari – un MODUL de limbă străină este structurat pe parcursul a 18 ore, în ședințe cu durata de 90 minute o dată pe săptămână.

Copii școlari I-IV – un MODUL de limbă străină este structurat pe parcursul a 24 ore, în ședințe de 120 minute o dată pe săptămână.

Un nivel de pregătire va fi parcurs pe durata a 3 MODULE.

Orarul este flexibil și vom stabili împreună ora potrivită pentru cursul de limbă străină în funcție de programul dumneavoastră și al copilului dumneavoastră.

Grupele de studiu sunt alcătuite din 5 – 10 cursanți.

 Copilul dumneavoastră va fi plasat într-o grupă în urma unui Test de Evaluare GRATUIT.

Cum vă înscrieți copilul la Cursurile BeBelle?

Înscrierile pentru Cursurile BeBelle se fac, de obicei, la începutul lunii Septembrie dar și pe durata întregului an școlar urmând ca noii cursanți să fie alăturați grupelor deja formate, în funcție de nivelul acestora.

În momentul formării unei grupe de minimum 5 cursanți vom stabili împreună orarul în funcție de preferințele dumneavoastră.

Plata cursului se poate face și în două rate, astfel: la prima ședință de curs se va face plata primei rate, iar la jumătatea modulului plata celei de-a doua rate.

Prețuri

  Preșcolari Școlari I-IV
prima RATĂ – la începutul modulului 85 euro 110 euro
a doua RATĂ – la jumătatea modulului 84 euro 109 euro
TOTAL 169 euro 219 euro

Suportul de curs este obligatoriu pentru frecventarea cursurilor.
Acesta constă în manual și caiet de exerciții și acoperă toate cele 3 module ale cursului de limbă străină.

Plățile se vor face în LEI, la cursul BNR din ziua emiterii bonului fiscal sau facturii.