Telefon: 0763.73.73.73 | Adresă: Str. Rudului, Nr. 35, Ploiești

Termeni și Condiții

1. Site-ul belle-language.ro este proprietatea firmei S.C. Belle Education Centre Serv S.R.L., cu sediul în Ploiesti, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul: j29/1618/2013

Adresă de contact: str. Rudului, nr. 35, Ploiești

Telefon: 0763 73 73 73

Email: belle.languages@gmail.com

2. Conținutul și designul belle-languages.ro sunt proprietatea belle-languages.ro și sunt protejate prin legislația română în vigoare în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

3. În cazul în care considerați că un anumit conținut de pe site-ul belle-languages.ro încalcă dreptul dumneavoastră de proprietate intelectuală, vă rugăm să trimiteți un email la belle.languages@gmail.com.

4. Prin utilizarea belle-languages.ro ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

5. Belle-languages.ro poate conține link-uri spre alte website-uri care nu sunt proprietatea acestui website. Belle-languages.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau pentru termenii și condițiile de utilizare ale oricărui alt website.

6. Accestul pe belle-languages.ro se face gratuit. Scopul acestui website este acela de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească mai rapid informațiile necesare despre cursurile furnizate de Centrul de Limbi Straine Belle Languages.

7. În calitate de utilizatori, sunteți de acord să nu folosiți niciun mijloc de accesare automată de accesare a website-ului în vederea spamming-ului, flood-ului, a furtului de date sau alterării website-ului.

8. Conținutul acestui website vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, licențiat sau distribuit fără acordul titularului dreptului de proprietate intelectuală.

9. Belle-languages.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul site-ului.

10. Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dumneavoastră sunt vitale pentru noi. Belle-languages.ro nu ofera informația unor terți fără consimțământul dumneavoastră prealabil.

11. Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru.

Scroll to Top