A fi profesor nu este deloc un lucru ușor, ba din contră. Cu toate acestea, provocările pe care le întălnești în fiecare zi sunt cele care transformă meseria de trainer în cariera la care nu ai renunța niciodată.

Atunci când îmbrățișezi această meserie știi că orizontul cunoștințelor tale abia s-a deschis și că ai foarte multe lucruri de învățat.

Centrul de Limbi de Străine Belle Languages a creat special pentru tine comunitatea Belle Languages CPD – Continuous Professional Development, în cadrul căreia toți trainerii și profesorii de limba engleză sunt așteptați pentru a se dezvolta atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional, alături de alți colegi care au îmbrățișat aceeași meserie fascinantă.

De ce să te înscrii în comunitatea Belle Languages CPD?

Te afli la început de drum în cariera de profesor/trainer? Nu ai suficientă experință? Sau, din contră, ești un trainer experimentat dar vrei sa fii mereu la curent cu toate schimbările din acest domeniu, să afli povești interesante de la colegii tăi de breaslă și să le oferi sfaturi prietenoase celor aflați la început de drum? Atunci te așteptăm în comunitatea Belle Languages CPD.

Belle Languages CPD este un program gratuit prin care dorim să dezvoltăm o comunitate solidă dedicată profesorilor și trainerilor de limbi străine.

Este locul unde găsești toate materialele necesare (cărți, bloguri, articole, etc) pentru dezvoltarea personală și profesională a unui trainer de succes.

Găsești informații utile despre planificarea cursurilor, despre realizarea planurilor de lecție, despre evaluări, despre integrarea metodelor moderne de predare și alte lucruri utile fără de care nu ți-ai putea măsura performanțele, dar nici nu ai putea monitoriza evoluția cursanților tăi.

Afli povești și experiențe interesante de la colegii tăi și, la rândul tău, poți împărtăși experiențele tale de la catedră. Cu siguranță vei avea multe de învățat.

De asemenea, vei învăța cum să îți înțelegi mai bine cursanții, indiferent de vârsta și nivelul lor, vei descoperi aspecte importante ce țin de managementul clasei și al lecției și vei afla cum să îți organizezi cursurile mai eficient.

Te așteptăm să te alături grupului nostru: http://www.facebook.com/groups/617791911675401/