1. Site-ul belle-languages.ro este proprietatea firmei S.C. Belle Languages Prest S.R.L., cu sediul în Ploiești, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul: J29/1618/2013

Adresă de contact: str. Diligenței, nr. 18, Ploiești

Telefon: 0763 73 73 73

Email: belle.languages@gmail.com

2. Conținutul și designul belle-languages.ro sunt proprietatea belle-languages.ro și sunt protejate prin legislația română în vigoare în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

3. În cazul în care considerați că un anumit conținut de pe site-ul belle-languages.ro încalcă dreptul dumneavoastră de proprietate intelectuală, vă rugăm să trimiteți un email la belle.languages@gmail.com.

4. Prin utilizarea belle-languages.ro ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

5. belle-languages.ro poate conține link-uri spre alte website-uri care nu sunt proprietatea acestui website. belle-languages.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau pentru termenii și condițiile de utilizare ale oricărui alt website.

6. Accesul la website-ul belle-languages.ro este gratuit. Scopul acestui website este acela de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească mai rapid informațiile necesare despre cursurile furnizate de Centrul de Limbi Străine Belle Languages.

7. În calitate de utilizatori, sunteți de acord să nu folosiți niciun mijloc de accesare automată de accesare a website-ului în vederea spamming-ului, flood-ului, a furtului de date sau alterării website-ului.

8. Conținutul acestui website vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, licențiat sau distribuit fără acordul titularului dreptului de proprietate intelectuală.

9. belle-languages.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul site-ului.

10. Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dumneavoastră sunt vitale pentru noi. belle-languages.ro nu oferă informația unor terți fără consimțământul dumneavoastră prealabil.

11. Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru.

12. În conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Regulamentul 679/2016 privind protecția datelor și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicărilor electronice, mesajele trimise de Centrul de Limbi Străine Belle Languages nu pot fi considerate SPAM deoarece:

• acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar;

• conține toate datele noastre de identificare;

• are scopul de a vă informa cu privire la produse sau servicii ce vă pot aduce beneficii;

• adresa dvs. de e-mail fie a fost obținută în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare sau deoarece sunteți un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectată dintr-o bază de date la care ați subscris, fie a fost făcută publică de către dvs., fie prin afișări cu caracter publicitar

De asemenea vă informăm că vom reține datele dumneavoastră cu caracter personal doar atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am colectat.

13. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

Ne cerem scuze dacă aceste mesaje au ajuns din greșeală la dvs. sau au provocat neplăceri și vă reamintim faptul ca puteți contacta in orice moment responsabilul cu protecția datelor personale prin transmiterea unei solicitări de modificare sau de ștergerea datelor personale printr-un e-mail la adresa: office@belle-languages.ro

Aveți de-asemenea dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.