Telefon: 0763.73.73.73 | Adresă: Str. Rudului, Nr. 35, Ploiești

Despre noi

Povestea BELLE LANGUAGES

Povestea noastră începe în luna mai a anului 2012 atunci când am înființat Centrul de Limbi Străine BELLE LANGUAGES din Ploiești. Totul a luat naștere din dorința de a oferi tuturor, indiferent de vârstă, șansa de a învăța eficient o limbă străină într-un mediu caracterizat prin profesionalism și prietenie.

Sediul nostru

rudului

De ce să ne alegi?

  • La Belle Languages predarea se face în funcție de nevoile cursantului și de stilul acestuia de învățare
  • Punem accentul pe comunicare și ne place să transpunem cursanții în situații concrete
  • Suntem singurii distribuitori de training-uri lingvistice de specialitate din Ploiești

 

Echipa de profesioniști BELLE LANGUAGES

Constanța RUȘINARU

Manager - Trainer "The task of the modern educator is not to cut down jungles, but to irrigate deserts" - C.S. Lewis
Management - 100%
Training - 100%

Nicoleta Mădălina PURCEL

Trainer Teaching is the art of orientation and the teacher is the heart of the educational system.
Profesionalism - 100%
Entuziasm - 100%

Georgiana DATCU

Trainer "It is the supreme art of the teacher to awoken joy in creative expression and knowledge!" (A. Einstein)
Engleză - 100%
Copii - 100%

Nicoleta TUDOSE

Trainer Încerc să-i atrag pe copii prin metode inovative şi atractive pentru a învăța o limbă străină cu plăcere și nu „pentru că așa trebuie".
Comunicare - 100%
Metode - 100%

Marius NICA

Trainer Întîlnirea cu Celălalt este întotdeauna un act educațional. În ambele sensuri.
Engleză - 100%
Profesionalism - 100%

Doinița SANDU

Trainer “Education is a once in a lifetime opportunity to open children’s hearts and minds to the unbelievable wonder of the universe." – Sir Anthony Seldon
Engleză - 100%
Organizare - 100%

Anca ILIE

Assistant Manager & Trainer Te pregătim pentru excelență !!!
Comunicare - 100%
Entuziazm - 100%

Adina LUNGU

Assistant Manager Am un simț organizatoric dezvoltat și îmi place să lucrez cu oamenii și să îi îndrum către alegerea cursului potrivit.
Amabilitate - 100%
Devotament - 100%

Ioana Dospinoiu

Trainer ” E-o lume minunată în care veți găsi numai copii, ... E o lume a inocenței păstrați-o orice ar fi, pentru copii„
Germană - 100%
Interactivitate - 100%

Monica VASILE

Trainer ”Ideal teachers are those who use themselves as bridges over which they invite their students to cross, then having facilitated their crossing, joyfully collapse, encouraging them to create bridges of their own” - Nikos Kazantzakis
Engleză - 100%
Organizare - 100%

Nicoleta CRISTEA

Trainer Consider că mă caracterizează profesionalismul, seriozitatea, punctualitatea, creativitatea și optimismul pedagogic.
Germană - 100%
Interactivitate - 100%

Andreea STOICA

Trainer Îmi place să mă adaptez nevoilor oricărui cursant, indiferent de vârsta sau nivelul acestuia, pentru a face mai ușoară învățarea limbii engleze.
Engleză - 100%
Organizare - 100%

 

Ce spun trainerii noștri

Georgiana Datcu

Trainer
@Belle Languages
În cadrul Centrului de Limbi Străine BELLE LANGUAGES am reușit să îmi dezvolt și mai bine abilitățile didactice. Cea mai mare satisfacție este că îi pregătesc pe elevi pentru susținerea examenelor de limbă engleză iar rezultatele lor sunt excepționale.

Nicoleta Cristea

Trainer
@Belle Languages
Limba germană devine mai frumoasă atunci când este predată cu drag și dăruire. La Centrul de Limbi Străine Belle Languages cursurile pe care le susțin sunt interactive și orientate către rezultat.

Povestea BELLE LANGUAGES

Povestea noastră începe în luna mai a anului 2012 atunci cand am înființat Centrul de Limbi Străine BELLE LANGUAGES din Ploiești. Totul a luat naștere din dorința de a oferi tuturor, indiferent de vârstă, șansa de a învăța eficient o limbă străină într-un mediu caracterizat prin profesionalism și prietenie.

„Datorită experienței didactice pe care am capatat-o în Marea Britanie în perioada 2003-2008, am încercat ca la întoarcerea mea în țară să îmbin metodele tradiționale cu interactivitatea specifică învățământului modern în cadrul orelor de pregătire la limba engleză pe care le susțineam la acea vreme. Îmi doream ca tinerii să aibă șansa să studieze o limbă străină la un nivel diferit, într-un mod plăcut, distractiv dar mai ales eficient și într-un mediu prietenos.

Ideea de a pune bazele unui centru de limbi străine a venit din partea parinților ai căror copii învățau limba engleză alături de mine.

Pasiunea, devotamentul și dorința de a ajuta oamenii să performeze în învățarea unei limbi străine, precum și numărul mare de cereri și recomandări au făcut posibilă înființarea Centrului de Limbi Straine BELLE LANGUAGES din Ploiești. ” (Constanța Rușinaru – Manager Belle Languages)

Treptat, echipa noastră a început sa prindă contur iar numărul cursanților a început să crească atât în rândul celor mici, cât și în rândul adultilor și al companiilor pentru care cunoașterea unei limbi străine este un lucru vital.

Am dorit să fim diferiți, fapt pentru care venim în întâmpinarea dumneavoastră prin crearea cursurilor speciale pentru nevoile fiecărei persoane dornice să învețe o limbă străină.

În prezent, Centrul de Limbi Străine BELLE LANGUAGES colaborează cu Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiești oferind studenților Facultății de Litere posibilitatea de a susține stagiul de practică într-un mediu modern si prietenos, în cadrul unui internship ce le va oferi experiența necesară la începutul carierei didactice.

Ce ne recomandă?

Centrul BELLE LANGUAGES vă oferă cel mai complex program de învățare a unei limbi străine. Şi avem dovezi clare ce se concretizează prin:

PROFESIONALISM – profesorii nu sunt doar pasionați de predarea limbilor străine, ci sunt excelenți cunoscători și specializați pe fiecare nivel de predare. Vrem să fim întotdeauna în pas cu mijloacele moderne de predare fapt pentru care ne însușim de fiecare dată noutățile prin susținerea unor training-uri de specialitate.

PERFORMANȚĂ – rezultatele cursanților noștri sunt excelente, unii dintre aceștia reușind să fie acceptați în cadrul unor universități de renume din străinătate: Aston University, Southampton University, Universitatea Heilbronn din Germania. Mai mult decât atât, ne recomandă și rezultatele obținute la examenele de Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE) cât și IELTS Academic și General.

CALITATEA este cuvântul ce poate descrie cel mai bine cursurile organizate în cadrul Belle Languages ele fiind create în funcție de nevoile dumneavoastră.

ENTUZIASMUL copiilor înscriși la Cursurile BELLE LANGUAGES se datorează metodelor interactive de predare. În acest fel învățarea unei limbi străine nu mai este o corvoadă ci o adevarată plăcere.

FEEDBACK-UL părinților, al cursanților, al partenerilor (grădinițe) și al companiilor ce au susținut cursuri în cadrul BELLE LANGUAGES ne recomandă și ne îndeamnă să ne depășim limitele pentru a fi pe zi ce trece mai buni.

De ce să alegeți Centrul de Limbi Străine BELLE LANGUAGES?

Cursurile BELLE LANGUAGES garantează faptul ca o limbă străină poate fi învațată cu ușurința și plăcere atunci când exista dorință din partea dumneavoastră si dăruire și profesionalism din partea profesorilor.

Doar la Belle Languages predarea se face în funcție de nevoile cursantului si de stilul acestuia de învățare.

Materialele de curs folosite sunt editate de către cele mai importante edituri: Pearson-Longman, Oxford, Cambridge, Richmond, Heinle – pentru limba engleză, Hueber, Eli, Klett, Corneseln, Langenscheidt – pentru limba germană.

Suntem singurii distribuitori de training-uri lingvistice de specialitate: extracții petroliere, limbaj tehnic, business, din Ploiești.

Punem accentul pe comunicare si ne place să transpunem cursanții în situații concrete.

Grupele de studiu sunt restrânse astfel încât trainerul să poată oferi feedback si sfaturi fiecărui cursant in parte.

Evaluarea periodică este foarte importantă pentru noi, dar și pentru cursant pentru a observa nivelul cunoștințelor acumulate în timpul cursului.

Atât predarea, cât și testările se fac în conformitate cu Common European Framework for References for Languages.

Te pregătim pentru excelență !!!

Scroll to Top