Telefon: 0763.73.73.73 | Adresă: Str. Rudului, Nr. 35, Ploiești

4 Motive să înveți limba engleză ca adult

Dacă cei mici se pot bucura de orele de limba engleză la școală si chiar și în cadrul cursurilor particulare, ca adult întâmpini multe probleme din cauza faptului ca nu știi limba engleză. Poți rata o promovare, un loc de muncă mai bine plătit și șansa de a comunica mai mult cu persoane din întreaga lume.

La Centrul de Limbi Străine Belle Lnguages poți învăța engleza ca o metodă interesntă de petrcere a timpului liber după programul de la locul de muncă.

Iată 5 motive să înveți limba engleză:

  1. Limba engleză este cea mai vorbită limbă, fiind deosebit de importantă în domeniul afcerilor. Dacă îți dorești un loc de muncă mai bun, o promovare sau vrei să îți deschizi propria afacere, limba engleză este esențială.
  2. Limba engleză nu este deloc dificilă însă nu este indicat să incerci să o înveți fără a avea alături un trainer.
  3. Călătoriile tale vor fi mult mai frumoase pentru că vei putea comunica mai bine cu oricine, de la personalul din hoteluri și restaurante, până la prietenii pe care îi vei cunoaște pe meleagurile îndepărtate.
  4. Dacă știi limba engleză nu vei mai avea nevoie de subtitrare la filmele și serialele tale preferate.

Dacă vrei să înveți limba engleză într-un cadru dinamic și prietenos, te așteptăm la Centrul de Limbi Străine Belle Languages pentru a învăța așa cum tu poți și îți dorești. Click aici.

Scroll to Top