Telefon: 0763.73.73.73 | Adresă: Str. Rudului, Nr. 35, Ploiești

Adulți

Te pregătim pentru excelență !!!

Addvantage logo4

Cursurile NoBelle

Studierea unei limbi străine nu cunoaște vârstă. Din acest motiv am creat Cursurile NoBelle special pentru adulții care doresc să aprofundeze tainele unei limbi străine.

Pentru că suntem conștienți că timpul nu vă mai este cel mai bun prieten, Cursurile NoBelle sunt special concepute pentru a acoperi într-un timp foarte scurt elemente esențiale pentru cunoașterea unei limbi străine.

Cursurile NoBelle pun accentul pe practică și pe imitarea unor situații reale acompaniate de studii de caz relevante pentru nevoia de comunicare a fiecărui cursant.

Cursurile NoBelle sunt susținute de către traineri dedicați și specializați în predarea limbilor străine către adulți.

Evoluția dumneavoastră va fi atent monitorizată prin teste periodice.

Structura Cursurilor NoBelle

Un MODUL de limbă străină este structurat pe parcursul a 36 ore în ședințe de 120 minute de 2 ori pe săptămână.

Un nivel de pregătire poate fi parcurs pe durata a 3 MODULE.

Orarul este flexibil și vom stabili împreună ora potrivită pentru cursul de limbă străină.

Grupele de studiu sunt alcătuite din 5 – 10 cursanți.

Info! Cursantul va fi plasat într-o grupă în urma unui TEST de evaluare GRATUIT susținut la centrul Belle Languages sau on-line pe acest site.

Cum vă înscrieți la Cursurile NoBelle?

Primul pas, pentru înscrierea la Cursurile NoBelle, este susținerea GRATUITĂ a unui test scris urmat de o testare orală prin telefon sau la sediul Belle Languages. Testul scris poate fi susținut online (vezi mai jos) urmând să vă contactăm pentru susținerea testului oral pentru a vă putea repartiza în grupa potrivită în funcție de nivelul dumneavoastră.

Începerea cursului NoBelle se va face în momentul în care grupele de cursanți sunt complete.

În momentul formării unei grupe de minimum 5 cursanți de același nivel vom stabili orarul în funcție de programul dumneavoastră și în funcție de disponibilitatea profesorului.

Plata cursului se poate face și în două rate, astfel: la prima ședință de curs se va face plata primei rate, iar la jumătatea modulului plata celei dea doua rate.

Prețuri

La începutul cursului La jumătatea cursului TOTAL
540 lei 540 lei 1080 lei
Suportul de curs costă 100 lei și este obligatoriu. Acesta constă în manual și caiet de exerciții și acoperă toate cele 3 module ale cursului de limbă străină.
Scroll to Top